احلي الاوقات 9

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
احلي الاوقات 9

    عرق الروستو بالخضروات

    ~قمر14~
    ~قمر14~
    عضو الماسي
    عضو الماسي


    انثى
    عدد الرسائل : 429
    العمر : 28
    العمل/الترفيه : طالبة
    نقاط : 6402
    تاريخ التسجيل : 05/10/2009

    عرق الروستو بالخضروات Empty عرق الروستو بالخضروات

    مُساهمة من طرف ~قمر14~ الإثنين يوليو 04, 2011 11:55 am

    النهاردة جايبالكم مقادير اكلة لذيذة

    عرق الروستو بالخضراوات

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    المقادير:

    عرق بتلو

    2 ملعقة كبيرة سمن
    ملح وفلفل وبهارات
    8 فصوص ثوم أو حسب حجم العِرق
    خضراوات مشكّلة (بطاطس - بصل - جزر - فلفل ألوان)

    طريقة العمل

    1 - خرّمي العِرق بطرف السكينة على مسافات متباعدة،
    واغرزي في كل خرم فص ثوم.

    2 - تَبّلي العِرق بالملح والفلفل والبهارات وحطي أي توابل

    أو إضافات إنتِ تحبيها، ولفّي العِرْق بالخيط كويس أوي،
    وسيبيه 3 ساعات في التتبيلة.
    3 - سيّحي الزبدة في صينية، وشوّحي فيها العِرق من كل
    الجوانب لحدّ ما يحمرّ.
    4 - في الوقت ده حضّري الخضار وقطعيه بأشكال طولية
    أو عرضية، ورشي عليه الملح والفلفل الأسود والبهارات
    والزعتر وشوية زيت.

    5 - حطي الخضار على العِرق ولفي الصينية بورق الفويل،

    ودخّليها الفرن على درجة حرارة عالية.

    6 - اختبري العرق بإنك تغرسي فيه السكين، ولو خرجت مبلولة

    يبقى لسه ماستوتش، ولو ناشفة يبقى كده استوت.

    7- بعد ما العِرق يستوي ارفعيه من الصوص، وسيبيه لحدّ

    ما يبرد، وقطّعي شرائح متوسطة السُمك، ورصّيها في طبق
    التقديم مع الخضار المشكل.

    8 - عند التقديم سخّني الصوص، وصبّيه على شرائح اللحم
    .


    وبالهنا والشفا

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين مايو 20, 2024 1:00 am