جيبالكم النهاردة طريقة فراخ جديدة صنية فراخ مشوية فى الفرن مع البطاطس والجزر
المقادير
فرخة مقطعة اربع (حسب عدد الافراد)
بطاطس مقطعة
جزر مقطع
فلفل اخضر واحدة
شطة خضرة
بصل مقطع
طماطم مقطعة
توابل(ملح -فلفل-قرفة-جوزة الطيب-بهارات-جنزبيل-شطة)
الصنية دى مفيهاش لا سمنة ولا زيت مش بتحتاج
نشوف الصور
بنجيب البصل وونضيف علية التوابل كلها وندعكو بالفراخ
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد كدة نضيف الجزر المقطع والبطاطس والطماطم والشطة الخضرة كلو مع بعضو ونقلب كويس علشان الخضار يتبل بالبصل ونسيب الصنية ساعة او اتنين فىالتلاجة وبعد كدة تدخل الفرن من ساعة ونص الى ساعتين تقريبا .
ودة شكلها النهائى بعد ما تطلع من الفرن ويعمل معها رز بشعرية وسلطة خضرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبالهنا والشفا
المقادير
فرخة مقطعة اربع (حسب عدد الافراد)
بطاطس مقطعة
جزر مقطع
فلفل اخضر واحدة
شطة خضرة
بصل مقطع
طماطم مقطعة
توابل(ملح -فلفل-قرفة-جوزة الطيب-بهارات-جنزبيل-شطة)
الصنية دى مفيهاش لا سمنة ولا زيت مش بتحتاج
نشوف الصور
بنجيب البصل وونضيف علية التوابل كلها وندعكو بالفراخ
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد كدة نضيف الجزر المقطع والبطاطس والطماطم والشطة الخضرة كلو مع بعضو ونقلب كويس علشان الخضار يتبل بالبصل ونسيب الصنية ساعة او اتنين فىالتلاجة وبعد كدة تدخل الفرن من ساعة ونص الى ساعتين تقريبا .
ودة شكلها النهائى بعد ما تطلع من الفرن ويعمل معها رز بشعرية وسلطة خضرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبالهنا والشفا